Visagie

Bij Salon Pure kunt u ook terecht voor Visagie. Wendy heeft haar opleiding gevolgd bij de gerenommeerde make up school van Mieke Petiet. Eerst volgde ze het basis jaar en daarna werd ze geselecteerd om deel te nemen aan de Masterclass Gruppo Select. Deze gedegen opleiding staat garant voor technisch hoogstaand visagie werk en de masterclass heeft hier de fijne kneepjes, trendy en themagericht werken aan toegevoegd.

Wat niet iedereen weet is dat een visagiste zich heeft gespecialiseerd in make-up. Dit in tegenstelling tot een schoonheidsspecialiste die zich richt op gezichtsverzorging en waarbij make-up een bijzaak is. Daarom bent u bij Salon Pure aan het juiste adres voor uw visagie!

 

Portfolio Visagie

Bruidsmake-up

Natuurlijk wil je er op de mooiste dag van je leven er stralend en verzorgd uitzien. Salon Pure biedt voor deze speciale dag zeer veel mogelijkheden, hierbij valt o.a. te denken aan:

Bruidsmake-up bij je thuis, zodat je op de toch al zeer drukke en spannende dag zelf hiervoor niet meer de deur uit hoeft!

Bruidsmake-up wordt bij Salon Pure altijd voorafgegaan door een proefmake-up die in overleg wordt samengesteld totdat deze volledig naar uw zin is. Als alles naar wens is schrijf ik op welke producten ik heb gebruikt zodat we later niet voor verrassingen komen te staan. Op de dag zelf krijgt u bovendien een speciale ampul om de bruidsmake-up de gehele dag en avond te fixeren, zodat je er stralend uit BLIJFT zien.

Natuurlijk kan ik op verzoek ook de make-up verzorgen van andere gasten zoals: moeder, schoonmoeder, zus(sen) vriendinnen etc. Zodat ook hun er stralend uitzien!

Voor een perfecte uitstraling op deze dag, is het mogelijk om een aantal dagen van te voren je huid te laten verwennen met een complete gezichtsbehandeling. Als je huid op de juiste manier behandeld is, gaat deze er ontspannen en mooi verzorgd uitzien!

Kosten

Bruidsmake-up
€ 190,00
inclusief proefmake-up
Avond make-up gasten
€ 45,00

Bruidsmake-up tips:

* Een gebruinde huid? Boek een spray-tan behandeling.

* U kunt uw huid voorbereiden door alvast 1 of meerdere gezichtsbehandelingen te ondergaan.

* Bereid de huid thuis alvast voor met een crème en af en toe een masker.

Vergeet ook op deze dag niet uw handen, ze staan in het middelpunt van de belangstelling als de ring aan uw vinger wordt geschoven.