Wat is PowerSlim?

Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd? Als PowerSlim voedingscoach kan ik jou daarbij helpen. Samen met PowerSlim zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.

PowerSlim is een afslankprogramma dat je volgt onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PowerSlim producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Voordelen van Powerslim:

Geen hongergevoel

Snel resultaat

Wetenschappelijk onderbouwd

Persoonlijke begeleiding

Deskundig advies

Lekker blijven eten en toch afvallen

Geen jojo-effect

Werken aan een gezond eetpatroon

Behoud van spiermassa

Een persoonlijk stappenplan

Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

Makkelijk vol te houden

Hoe werkt het?

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan beginnen we met het PowerSlim starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een PowerSlim kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. PowerSlim kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Een vrouw valt met PowerSlim gemiddeld 1-1,5 kg per week af, een man 1,5-2 kg. Hoeveel geld je in totaal kwijt bent is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen.

In de volgende fases bouw je de PowerSlim producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. Hiermee nemen de kosten aan PowerSlim producten stapsgewijs af. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PowerSlim er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kan je niet wachten om te gaan beginnen? Of twijfel je nog en wil je meer informatie?

Over mij

Lekker eten is altijd mijn passie geweest maar ook mijn valkuil. Hoe kun je lekker blijven eten en toch op je streefgewicht komen en blijven?
Met het programma van PowerSlim ga ik jou hierbij helpen.

Na mijn zwangerschap was ik vrij snel weer op gewicht. Maar.. zat ik nog niet lekker in mijn vel. Zelf probeerde ik gezonder te eten maar het resultaat was niet zoals ik verwachtte. Daardoor besloot ik te starten met PowerSlim en binnen 3 weken zat ik weer lekker in mijn vel en was ik zelfs lichter dan voor mijn zwangerschap.

Ik vind het belangrijk dat jij je ook weer lekker in je vel gaat voelen.
Jij gunt jezelf toch ook een mooi slank en gezond lichaam?

PowerSlim is niet echt een dieet. Het is een manier van leven, waarbij je anders leert eten. Het door diëtisten ontwikkelde afslank programma is er op gericht je streefgewicht te behalen, maar belangrijker nog… het te BEHOUDEN. Het programma is wetenschappelijk onderbouwd.

Inmiddels heb ik een groot aantal mensen mogen coachen met als resultaat dat ze weer trots en zelfverzekerd zijn als ze in de spiegel kijken. Op de moeilijke momenten ben ik er voor jou!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Twijfel niet en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek en advies.

Ik hoor graag van je!
Groetjes Wendy

Kan je niet wachten om te gaan beginnen? Of twijfel je nog en wil je meer informatie?