Salon Pure biedt u gratis coaching en begeleiding bij afslanken met Powerslim.

Het Powerslim afslank programma is door diëtisten ontwikkeld en is een bewezen en succesvolle methode om daadwerkelijk af te slanken. Dat is mogelijk bij Powerslim voedingscoach Wendy Xhofleer van Salon Pure.

Wat is afslanken met Powerslim?

In plaats van uzelf uit te hongeren of te crashdiëten, gaat u bij Powerslim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Het Powerslim afslankprogramma is niet gebaseerd op minder eten, maar op anders eten. Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedingsprogramma dat een snel resultaat geeft zonder hongergevoel en zonder jojo-effect.Dus geen hongergevoel, in korte tijd gewoon gezond afslanken onder persoonlijke- en motiverende begeleiding op een discrete manier die bij u past! Ons doel is om mensen meer zelfvertrouwen te geven en slank, gezond en fit door het leven te laten gaan.

 

Hoe werkt het afslankprogramma?

Powerslim betekent niet minder eten, maar anders eten. U gaat ongeveer 6 keer per dag om de 2,5 uur eten.Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma, gebaseerd op het toevoegen van eiwitten en het vermijden van koolhydraten.

U bereikt snel resultaat, zonder honger gevoel en jojo-effect.Bij de lunch en de avondmaaltijd voegt u zelf verse groenten of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

U heeft de keuze uit meer dan 120 verschillende producten.

U start met een 7-daags starterspakket met daarin 45 verschillende producten in diverse smaken. Tevens ontvangt u een gratis Powerslim receptenboek, zodat u kennis kunt maken met de producten en kunt ervaren  welke producten u het lekkerst vindt.

De speciale samenstelling van de Powerslim producten zorgt ervoor dat het lichaam zijn reserve brandstof, de vetreserves gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van uw spiermassa krijgt u een mooier silhouet en blijft uw stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op langere termijn op gewicht te blijven.

Persoonlijke begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Powerslim afslankprogramma.Wij begeleiden en motiveren u wekelijks bij het afvallen, adviseren u over productkeuzes en zijn daarmee uw stok achter de deur! Samen gaan wij uw doelstellingen bereiken!

Voordelen van Powerslim:

Geen hongergevoel

Snel resultaat

Wetenschappelijk onderbouwd

Persoonlijke begeleiding

Deskundig advies

Lekker blijven eten en toch afvallen

Geen jojo-effect

Werken naar een gezond voedingspatroon

Geen vermoeidheidsverschijnselen

De huid blijft soepel en elastisch

Figuurcorrectie

Makkelijk vol te houden

Kosten PowerSlim

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag.

 

 

PowerSlim Starterspakket

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. In dit pakket zit allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende PowerSlim maaltijden voor een week. Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek!

De coaching tijden het PowerSlim afslanktraject is GRATIS. De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 20 minuten.

 

 

Op gewicht blijven na PowerSlim

Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Je krijgt een jaar GRATIS nabegeleiding, waarin we zorgen dat je jouw nieuwe leefstijl behoudt en je niet terug aankomt.

Kan je niet wachten om te gaan beginnen? Of twijfel je nog en wil je meer informatie?