Microdermabrasie

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid behoorlijk hebben beschadigd. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkel voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden. Of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met Microdermabrasie kunnen wij deze huidbeschadigingen tot een minimum terugbrengen. Ook rimpelvorming kunnen wij hiermee vervagen.

 

Door middel van een speciale vacuümtechniek ‘spuiten” wij steriele microkristallen over uw huid. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het in principe vergelijken met zandstralen maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van Microdermabrasie is dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandelingen het resultaat na een kuur is ongekend!

 

Microdermabrasie is onder andere geschikt voor:

Futloze droge en ruwe huid

Vermoeide huid

Rokershuid

Vette/onzuivere huid

Fijne lijntjes en rimpels

Verslapte huid

Grove poriën

De behandeling

Allereerst gaan we uw huid reinigen. Daarna gaan we uw huid licht scrubben om alvast de eerste dode huidcellen te verwijderen. Dan start de echte behandeling. Met een soort pen spuiten we kristallen over uw huid en door een vacuüm worden de ‘vuile’ kristallen meteen weer opgezogen.

 

De reactie van uw huid

Direct na de behandeling ziet u dat uw huid intensief behandeld is. Uw huid ziet er licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Uw huid kan tot twee dagen na de behandeling een beetje rood zien. In sommige gevallen kan hij licht gaan schilferen.

 

Na de behandeling

De huid dient u na de behandeling met uiterste zorg te behandelen. Uw huid is nu erg lichtgevoelig en vatbaar voor invloeden van buitenaf. Gebruik de eerst 24 uur geen make-up,en zorg dat uw huid goed beschermd is met een zonnefactor 50.Verder wordt het afgeraden om binnen 24 uur een sauna of zwembad te bezoeken. Ook sporten is de eerste 24 uur af te raden.

 

Lees onderstaande tekst goed door!!

Geen make-up gebruiken zolang de huid nog warm aanvoelt. In sommige gevallen kunnen korstjes ontstaan.
Daarnaast moet u tot 4 weken na de laatste behandeling zon vermijden en een Sun Block gebruiken!

 

Contra-indicaties

In een aantal gevallen mag u absoluut niet starten met Microdermabrasie, zoals;

bij gebruik van de diane35® pil of de jasmine® anticonceptiepil.

als u in de afgelopen 6 maanden Roaccutane® heeft gebruikt.

Sommige medicijnen kunnen van invloed zijn op de behandeling, zoals hormoonpreparaten en lichtgevoelige medicijnen.
Gebruikt u op dit moment medicijnen overleg dan eerst met uw huisarts of vervolgens met de behandeling gestart kan worden.

 

De kosten

Losse behandeling
€ 75
Microdermabrasie
€ 375,00
Kuur 6x
Microdermabrasie
€ 625,00
Kuur 10x

Voor optimaal resultaat kunt u het beste 2 weken tijd tussen de behandelingen laten.

Kan je niet wachten om te gaan beginnen? Of twijfel je nog en wil je meer informatie?