LPG Endermologie

Voor 100% natuurlijke slankheid en anti-aging technieken passend bij de gezonde lifestyle trend van nu en de toekomst. Voor man én vrouw! Als LPG-specialist gaan we met u op een natuurlijke manier de strijd tegen de tijd aan. De visionaire aanpak van LPG Endermologie® is actueler dan ooit en is perfect afgestemd op de aanhoudende groeiende vraag naar een efficiënte en natuurlijke verzorging die de verouderingsverschijnselen vertraagd en verminderd. Dat bewijzen ook de resultaten van de wetenschappelijke studie. Vet wordt 70% sneller afgebroken en de stevigheid van de huid verbetert zelfs met 240%.

Lipomassage by Endermologie® (dé slankheidsactivator voor het lichaam)

 

Afslanken

Lokale vetophopingen op buik, billen en benen. Pakt vetten en een verslapte huid aan die niet reageren op sporten en/of diëten. Het silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

 

Cellulite gladmaken

Cellulite is een gevolg van overbelaste vetcellen en vaak ook vochtretentie. De lipomassage™ maakt de ingekapselde vetcellen vrij. De huid wordt zachter en gladder en geleidelijk verdwijnt de cellulite.

 

Huid verstevigen

Schommelingen van gewicht, zwangerschap en ouder worden. De huid verliest daardoor geleidelijk haar soepelheid en strakheid. Het hele lichaam, zoals bepaalde delen van de armen, de binnenkant van de benen en de buik, is daar onderhevig aan. De huidstructuur wordt in de diepte versterkt en de huid wordt opnieuw strak en soepel.

 

Contouren verbeteren

Bepaalde zones kunnen niet symmetrisch zijn of vorm missen.De buik, heupen en billen zijn daar voorbeelden van. Het silhouet wordt afgelijnd en vindt opnieuw het juiste evenwicht tussen vorm en volume.

U heeft last van?

Cellulite

Lokale vetopstapelingen die ondanks een gezonde lifestyle niet verdwijnen

Een verslapte huid

Losse huid na de zwangerschap

Verandering van contouren door de menopauze

Losse huid na gewichtsverlies

Endermolift (dé jeugdigheidsinnovator voor het gezicht)

Endermolift is de nieuwe generatie van de niet agressieve en efficiënte anti-aging behandeling voor zowel man als vrouw. Het maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend en zichtbaar jonger gezicht. De nieuwe efficiënte aanpak betekent een revolutie in de anti-verouderingsbehandelingen en is geschikt voor de delicate zone van ogen en lippen tot een totale anti-aging sessie van het gezicht, de hals en het decolleté.  Afbraak van collageen wordt tegengegaan en de opbouw van kwaliteitscollageen wordt gestimuleerd.

 

Coup d ́éclat

Voor een gezicht met direct zichtbaar resultaat.

 

Voor een stralend gezicht op elke leeftijd

Om je gezicht te onderhouden zoals je je lichaam onderhoudt en om veroudering te vertragen en de huidconditie te verbeteren.

 

Om sessie na sessie de huid te verjongen en te verbeteren met een optelsom van resultaten

Het verminderen van rimpels en groeven, het verstevigen van de contouren en verkrijgen van een natuurlijke lift, het krijgen van een mooiere tint en fijnere poriën, het verminderen van de dubbele kin, het verminderen van kringen, wallen en lijntjes rond de ogen, het soepel maken van de huid, het verwijderen van toxines en verkrijgen van glans, het krijgen van meer natuurlijk volume en voor de activatie van lipolyse voor meer verfijning.

 

Resultaten wetenschappelijke studie gezicht:

Toename productie hyaluronzuur

Toename elastine

Verbetering stevigheid

Toename glans

Vervaagde rimpels

Kan je niet wachten om te gaan beginnen? Of twijfel je nog en wil je meer informatie?