LPG Endermologie

Een stevige massage van het onderhuidse bindweefsel.

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG apparaat. Met deze behandeling worden zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd.

Het LPG-apparaat zuigt de huid op, en rolt het op en af. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. Daarnaast stimuleert het de bloed- en lymfecirculatie en verbetert niet alleen de toevoer van zuurstof maar ook de afvoer van afvalstoffen. Ten slotte verhoogt het de vorming van elastine- en collageenvezels waardoor de huid soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt.

Ten slotte is bij lichaams Endermologie het dragen van Endermowear LPG (bodysuit) verplicht. Dit is een bodysuit dat het gehele lichaam bedekt. Dat heeft te maken met een betere geleiding van de behandelkop en bovendien voor de hygiene.

U heeft last van?

Cellulite

Lokale vetopstapelingen die ondanks een gezonde lifestyle niet verdwijnen

Een verslapte huid

Losse huid na de zwangerschap

Verandering van contouren door de menopauze

Losse huid na gewichtsverlies

Voor/na liposuctie of liposculptuur

Vocht vasthouden na cosmetische ingreep

Littekens

Lipodeem

Adviesgesprek

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, is het van belang dat je langskomt voor een intakegesprek. In dit (gratis en vrijblijvende) gesprek onderzoeken wij of Endermologie voor jou de juiste behandeling is.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw klachten, niet alleen het doel dat u voor ogen heeft. Maar ook de conditie van uw huid en uw hormoonhuishouding.

Praktijkervaring leert dat er bij cellulite gemiddeld 15 behandelingen nodig zijn voor het beoogde resultaat. Na 10 behandelingen is er sprake van zichtbaar resultaat. Bij gezichtendermologie zijn er gemiddeld 10 behandelingen nodig voor het beoogde resultaat. De eerste weken wordt er 2 x per week behandeld, na deze intensieve start wordt het aantal behandelingen langzaam afgebouwd naar 1 behandeling per maand om de resultaten te behouden.  De tijd tussen de behandelingen dient minimaal 48 uren te bedragen.

 

Welk resultaat kan ik van endermologie verwachten?

Wetenschappelijk onderzoek heeft het effect van het LPG apparaat aangetoond.
Vet- en vochtophopingen nemen af en de bindweefselstructuur verbetert. Verder wordt de vorming van elastinevezels en collageenvezels gestimuleerd waardoor de huid vervolgens steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt.

Op dit moment is endermologie de meest succesvolle behandeling voor cellulite.
Juist omdat endermologie de weefselblokkades, het probleem bij cellulite, behandelt.

De aanwezige cellulite vermindert sterk of verdwijnt geheel. Daarnaast wordt de huid steviger en strakker. Door endermologie kunt u zonder chirurgische behandeling uw lichaam weer in goede vorm krijgen. Om een blijvend resultaat te verkrijgen kan het in sommige gevallen wenselijk zijn om eenmaal per 4 –6 weken de behandeling te herhalen.

Wat kunt u zelf doen ter bevordering van de endermologiebehandeling?

Deze methode dient gecombineerd te worden met een goede algehele lichaamsverzorging, waarbij gelet wordt op voeding en beweging. Bovendien zorgen onze LPG cosmetica producten voor een beter resultaat.

Hoewel de behandeling bij cellulite ook werkt zonder dieet en beweging, zijn dit toch voorwaarden voor een gezonde leefstijl. U wordt gevraagd om blijvend veel water te drinken waardoor een goede stofwisseling in stand wordt gehouden.

Uw leefstijl, maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van de resultaten. Dit kan variëren van enkele maanden tot meerdere jaren.

Kan je niet wachten om te gaan beginnen? Of twijfel je nog en wil je meer informatie?