LPG Endermologie lichaam

De laboratoria van LPG Systems zijn al meer dan 30 jaar deskundig op het gebied van huidproblemen en hebben een geavanceerde en gepersonaliseerde cosmetische oplossing ontwikkeld:

Formules met hoge techniciteit

Maximale concentratie van actieve ingrediënten

Zonder parabeen of fenoxyethanol

De lijn endermologie®-cosmetica voor het lichaam biedt een afslankend en verstevigend voorschrift volgens 4 doelstellingen: verlies van volume, cellulitis, anti-aging en een goede bloedsomloop.

Body Shaping Gel

€ 50,50

Body Shaping Gel

Bevat ingrediënten die een chrono biologische vetverbrandingsreactie veroorzaken. Dit houdt in dat overdag de vetverbranding wordt gestimuleerd en s’nachts de vetopslag wordt beperkt. Deze combinatie zorgt voor centimeter verlies, al na 28 dagen!

Na onderzoek blijkt: max 1,7 cm op de heupen, max 0,8 cm op de bovenbenen en max 0,8 cm op de billen. Perfect voor volumeverlies op de buik en bovenbenen.

Aanbevolen

‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen op de doelzones. In het bijzonder aanbevolen voor de buikstreek (taille en buik). Vermijd elk oogcontact.

Werking

Het exclusieve afslankende complex van LPG® helpt om de rondingen van het volledige lichaam doeltreffend te elimineren. Coralline G, een extract van zeekoraal, is een intelligent actief bestanddeel dat zich aanpast aan het bioritme van onze vetcellen om ze beter te traceren: ‘s nachts beperkt het de lipogenese (vetopslag) en de vorming van nieuwe rijpe adipocyten en stimuleert het de collageensynthese. Overdag bevordert het de lipolyse (vrijmaken van vetten).

Textuur

Licht geparfumeerde, frisse, niet-klevende gel die snel inwerkt.

Glowing Resurfacing Body Cream

€ 50,50

Glowing Resurfacing Body Cream

De creme heeft verjongende eigenschappen en bevat 5% A.H.A, een zuur afkomstig van appels. Het appelzuur zorgt voor een micropeeling op de huid en de micropeeling zorgt voor huidregeneratie. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een betere huidstructuur, betere huidskleur en huidverjonging.

Aanbevolen

‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen over het hele lichaam met de nadruk op de striemen, tot volledige inwerking van het product.

Werking

Deze herstellende behandeling voedt, verstevigt en verzacht een huid die broos is geworden door veroudering, voor een “nieuwe huid”-effect, dag na dag. Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG®  op basis van hyaluronzuur, werkt het doeltreffend in op de vorming van collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. De fruitzuren (A.H.A.) versnellen de celvernieuwing voor een zachte micropeeling met zichtbare resultaten: gladstrijken van kleine oneffenheden op de huid, stralende huid, preventie en vermindering van striemen.

Textuur

Roze, voelt zijdezacht en olieachtig aan, licht geparfumeerd, werkt snel in.

Body Perfect Shaping Cream

€ 72,50

Body Perfect Shaping Cream

De creme bevat een zeer hoog percentage met vergelijkbare, maar sterkere, effecten dan het Orange Peel Smoothing Complex. De crème zorgt voor vetverbranding en gaat adipeus  (vet)cellulite tegen. Daarnaast bevat de crème een soort capsules met micro-pigmenten. Deze micro-pigmenten komen pas vrij als de crème wordt in gemasseerd, waardoor de huid een mooie egale teint krijgt. Hierdoor worden huidimperfecties (zoals spataderen, pigmentvlekken, cellulitis etc.) verborgen. De crème is uitermate geschikt voor adipeus (vet) cellulite en voor stralende benen!

Aanbevolen

Aanbrengen op de doelzones om het silhouet te verfijnen en onvolkomenheden op de huid te camoufleren: vetkussentjes, striemen, littekens, spataderen. Gemakkelijk onder de douche afwasbaar met zeep. Innovatie sans-Transfert. Opletten voor wrijvingsgebieden. Alle gelaatskleuren.

Werking

Deze behandeling integreert het exclusieve afslankingscomplex van LPG®, gebaseerd op een actief bestanddeel van de nieuwe generatie, afkomstig uit de laatste fundamentele onderzoeken over obesitas.  Dit extract van rode algen is een echte moleculaire valstrik die de natuurlijke lipolyse (afvoeren van vetten) activeert en de lipogenese (vetopslag) afremt. In combinatie met pure cafeïne wordt de afbraakwerking verviervoudigd voor een slanker resultaat vanaf 28 dagen.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een nieuwe generatie van micropigmenten in capsules, perfect gedoseerd om een universele teint te creëren die zich automatisch aanpast aan de natuurlijke gelaatskleur van de huid.  Bij het aanbrengen geven de microcapsules onzichtbaar alle kracht van de micropigmenten vrij om de huid te transformeren: onvolkomenheden op de huid (vetkussentjes, striemen, littekens, spataderen,…) worden onmiddellijk gecorrigeerd en gecamoufleerd.

Textuur

Zijdeachtige en comfortabele emulsie met lichte teint die de huid voedt en hydrateert.

Relaxing Shaping Dry Oil

€ 52,00

Relaxing Shaping Dry Oil

De 1e droge olie met een drievoudige actie. Dag en nacht vetverbrandingsctie, activering van microcirculatie, ontspanning & welzijn effect, zijdeachtige en niet vette droge olie, hydratrerend verzachtend, snelle penetratie, eenvoudig te sprayen en delicate geur.

Aanbevolen

‘s Ochtends en ‘s avonds op de doelzones (armen, heupen, buik, billen, dijen) om het silhouet te verfijnen en de huid te sublimeren.

Werking

Een complex met unieke actieve bestanddelen op basis van zuivere olie uit de zaden van roze peper, met krachtige lipolytische eigenschappen die helpen om rondingen op het hele lichaam doeltreffend te verwijderen. In combinatie met Coralline G, een extract van zeekoraal, is het een intelligent actief bestanddeel dat zich aanpast aan het bioritme van onze vetcellen om ze beter te traceren: ‘s nachts beperkt het de lipogenese (vetopslag) en de vorming van nieuwe rijpe adipocyten en stimuleert het de collageensynthese. Overdag bevordert het de lipolyse. Daarnaast bevat het ook een extract van arctische wortel met ontspannende, ontstressende effecten voor een gevoel van welzijn wanneer het op de huid wordt aangebracht.

Textuur

Droge olie met een niet-vette, zijdeachtige textuur die snel indringt en de huid zacht en gehydrateerd maakt. Sensueel en zonnig parfum.

Firming Contour Fluid

€ 50,50

Firming Contour Fluid

De creme stimuleert collageen en elastine en hydrateert, dit geeft een verjongend effect op lange termijn. Daarnaast zijn rimpeltjes en fijne lijntjes 1uur na aanbrengen al meetbaar minder. Goed voor op de buik na een zwangerschap of voor de rijpere huid.

Aanbevolen

‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen over het hele lichaam met de nadruk op de verslapte zones, tot volledige indringing van het product.

Werking

De Firming contour fluid is een anti-agingbehandeling die de lichaamscontouren verstevigt: het exclusieve anti-agingcomplex van LPG® op basis van hyaluronzuur werkt doeltreffend in op de vorming van natuurlijk collageen en elastine en voorkomt hun degradatie. Dat maakt het mogelijk om de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid te herstellen. Het hoog gedoseerde actieve bestanddeel Dynalift® vormt een omhullende film op de huid voor een onmiddellijk en duurzaam verstevigend effect.

Textuur

Licht geparfumeerde, voedende vloeistof die snel inwerkt.