LPG Endermologie gezicht

De endermologie®-cosmeticalijn voor het gezicht biedt een anti-agingvoorschrift gebaseerd op de 3 voornaamste types van huidveroudering en morfotype van het gezicht, geïdentificeerd door de LPG-experts: verzakking, diepere rimpels en opgeblazenheid.

Tensing Firming Cream

€ 73,50

Tensing Firming Cream

Direct liftend effect, al na 2uur waarneembaar. Deze blijft op lange termijn nog steeds verbeteren. Daarnaast verfijnt en verzacht de creme de huid.

Aanbevolen

s’Ochtends en s’avonds voor de rijpere huid die neigt te verslappen.

Werking

Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG® op basis van hyaluronzuur versnelt deze behandeling de natuurlijke synthese van collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. Zijn onmiddellijk verstevigend effect maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezicht zichtbaar te hertekenen.

Textuur

Rijke en niet-vette emulsie, licht geparfumeerd, die geschikt is voor alle huidtypen.

Replenishing Firming Cream

€ 73,50

Replenishing Firming Cream

Herstelt het gezichtsvolume. Daarnaast heeft de creme ook een verzachtend effect en vult het de lijntjes op. Geeft direct een ronder effect.

Aanbevolen

s’Ochtends en s’avonds aanbrengen voor de rijpere huid die neigt in te vallen.

Werking

Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG® op basis van hyaluronzuur versnelt deze behandeling de vorming van natuurlijk collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. Het herstelt de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid. De replenishing and redensifying cream is een essentiële dag- en nachtbehandeling tegen rimpels die dag na dag de volumes in uw gezicht herstelt voor een volle en gladde huid.

Textuur

Crème mousse met texturiserend effect, licht geparfumeerd.

Firming V-Shaping Cream

€ 73,50

Firming V-Shaping Cream

Verfijnt de huid en gaat een dubbele kin en vetopslag tegen. Daarnaast herdefinieert het de gezichtscontouren.

Aanbevolen

s’Ochtends en s’avonds aanbrengen voor de huid die neigt voller te worden.

Werking

Dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG op basis van hyaluronzuur versnelt deze behandeling de natuurlijke synthese van collageen en elastine en voorkomt het hun degradatie. Het herstelt de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid. Deze anti-rimpelbehandeling, in combinatie met Adipoless® bevordert de vrijgave van vet in de dubbele kin en aan de onderkant van het gezicht voor een verfijnde gezichtsovaal en hertekende volumes.

Textuur

Licht geparfumeerde vloeistof die geschikt is voor alle huidtypes.

Total Eye Care

€ 46,50

Total Eye Care

Huidkleurige oogcrème met anti-rimpel werking.Daarnaast stimuleert het de microcirculatie met een werkzaam ingrediënt vergelijkbaar met aspirine. Hierdoor gaat de crème effectief opgezwollen ogen en donkere kringen tegen.

Aanbevolen

s’Ochtends en s’avonds aanbrengen op de oogcontour voor het creëren van een jeugdige uitstraling.

Werking

Deze verzorgende dichtingscrème maakt het oogcontour glad, vervaagt blauwe kringen en vermindert wallen. Rimpels en kraaienpootjes worden verminderd dankzij het exclusieve anti-agingcomplex van LPG op basis van hyaluronzuur, dat op een doeltreffende manier inwerkt op de vorming van collageen en elastine en hun degradatie voorkomt. Dat maakt het mogelijk om de functie van de belangrijkste verjongingsactoren en de stevigheid van uw huid te herstellen.

Textuur

Zalfachtige crème, huidskleur, licht geparfumeerd die geschikt is voor alle huidtypen.

Eye & Lip Contour Cream

€ 62,50

Eye & Lip Contour Cream

Creme voor zowel ogen als lippen met een makkelijke applicatie. Product met de hoogste concentratie aan werkzame ingrediënten (30%) met regenererende en verjongende eigenschappen. Strijkt lijntjes en rimpels glad, lift het bovenste ooglid, gaat gezwollen ogen en donkere kringen tegen, hydraten en verstevigt intens en fixeert oog en lip make up.

Aanbevolen

‘s Ochtends en ‘s avonds met gladstrijkende bewegingen naar buiten toe aanbrengen op de contouren.

Werking

De bevorderende werking van het Anti-aging renewal serum, de nieuwe Eye and lip contour cream, in een kostbare goudkleurige pen, bevat 30 % van het complex van exclusieve en ultrakrachtige actieve bestanddelen van de celregeneratie. De formule bevat ook peptiden die samenwerken voor een krachtige doeltreffendheid tegen rimpels en de veerkracht en elasticiteit van de huid verbeteren alsook een intens, snel en langdurig hydraterend complex op basis van hyaluronzuur.

Textuur

Rijke en kostbare textuur voor een zachte, fluweelachtige en stralende huid.