Advanced Skincare Treatments

Wilt u heerlijke ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun uzelf een relaxmoment en geniet van een bijzonder moment. Cenzaa heeft een aantal verwenbehandelingen om even helemaal tot rust te komen en die het beste geven voor de huid. Body & mind komen in balans tijdens de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Trakteer uzelf op een oosterse verademing mét maximale huidverbetering!

Meer weten

Therapeutic Treatments

Ziet uw huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er rimpels of plooien? Heeft u last van couperose of pigmentvlekken? Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo. De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

Meer weten

Microdermabrasie

Met Microdermabrasie kunnen huidbeschadigingen tot een minimum teruggebracht worden. Ook rimpelvorming kan vervaagd worden.

Meer weten

LPG Endermologie

Voor 100% natuurlijke slankheid en anti-aging technieken passend bij de gezonde lifestyle trend van nu en de toekomst.

Meer weten

Definitief Ontharen

Definitief ontharen door middel van Intense Pulse Light.

Meer weten

Visagie

Bij Salon Pure kunt u ook terecht voor Visagie.

Meer weten